[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important3 August 2020 06:30

Deputat: Andrei Năstase nu-mi este lider de partid în sensul perceput de oameni. Voi merge după el...

Deputatul în fracțiunea „Platforma Demnitate și Adevăr”, Dinu Plîngău afirmă că nu a cerut niciodată dragoste și nici măcar respectul cuiva, informează TRIBUNA. 

„Politica, funcțiile sunt chestii efemere și niciodată nu trebuie să te ții de ele. Sunt cu sufletul împăcat și cred că ceea ce am făcut a fost corect și în pofida tinereții, ,,lipsei de experiență” am făcut în Parlament și în afara politicii mai multe decât mulți dinozauri politici sau civici. Urăsc să vorbesc despre trecut, dar anume memoria trecutului mă face să înțeleg caracterele oamenilor. Din luptele pe care le-am avut, niciun coleg de-al meu nu a ieșit fără cicatrici. Nu sunt cicatrici din alea pe care le primesc soldații la război. Vorbesc de răni sufletești care s-au format din trădări, dezamăgiri, frici și emoții mari. Am văzut cu ochiul liber cum s-au schimbat mai toți, au devenit mai puternici și mai pragmatici. Deși, unii au tot mai puțină încredere în oameni, și-au păstrat naivitatea frumoasă din timpul protestelor care ne-au unit că va fi bine și la noi acasă. Acum, un om față de care am un respect pentru inteligența sa, îmi cere nejustificat să-mi susțin nu colegii cicatrizați ca mine, ci pe cei care au venit la finele războiului”, a scris Plîngău, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, sunt oameni care în momentele grele, când deznădejdea de a obține victoria îi îneacă pe toți din jur și ei preferă să plece după periuța de dinți fără a se mai întoarce și sunt oameni care continuă să se zbată, păstrând speranța că lucrurile se pot schimba.

„Andrei Năstase nu-mi este lider de partid în sensul perceput de oameni. Voi merge după Andrei Năstase în prezidențiale și-l voi susține cu tot timpul meu și voi îndemna fiecare om pe care-l voi întâlni să-l voteze anume pe el, pentru că ,,fenomenele” despre care vorbesc unii astăzi nu ar fi existat dacă nu era el. Problema cea mai mare pe care o are Andrei, e că crede că dacă faci un bine, oamenii îl vor aprecia. La noi, din păcate, cât de mult bine nu ai face, unii oameni pot să te și înjure pentru că nu ai făcut mai mult. Oamenii iubesc povești și ambalaje frumoase și nu-i nimic mai convingător în politică decât o vorbă dulce. Platforma DA are cea mai frumoasă echipă, cea mai puternică în Parlament, peste 100 de primari, peste 1000 de aleși locali și echipele noastre sunt fidele pentru că au fost formate nu pe timpul guvernării scurte a blocului ACUM. Echipa noastră a fost formată când mergeam braț la braț, fiind dați cu spray și pe minus 25 când am colectat peste 400.000 de semnături. Cei care desenează azi sondaje le-au desenat și-n 2016 și în 2018, tot ei vorbeau în 2016 că Platforma e moartă, în 2018 că Năstase e pe locul 4. Băieți, eu nu mai urmăresc demult ceea ce spuneți voi. Noi muncim și vom munci atâta timp când oamenii ne dau posibilitatea s-o facem și doar pe un minut închipuiți-vă ce ar fi cu Republica Moldova astăzi, dacă nu ar fi existat ,,nebunii” frumoși din Platforma DA. Sănătate să aveți!”, a conchis deputatul.

Andriana Cheptine 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...