[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important17 Iulie 2020 07:00

Declarație: „Șansele opoziției de a ajunge în alegeri parlamentare anticipate și de a câștiga aceste alegeri au fost reduse la minim”

Activistul Ștefan Gligor afirmă că, „am avut un singur partid de opoziție care părea că înțelege ce se întâmplă și avea curajul să-și facă propria agendă politică”, informează TRIBUNA.

„De astăzi toate partidele de opoziție, unul volens și conștient, iar altul sub presiune, parcurg scenariul lui Plahotniuc. Înainte de a ceda presiunilor concertate și de a accepta moțiunea de cenzură, PAS și Maia Sandu erau obligați să se asigure că există voturi pentru numirea unui nou guvern. În lipsa acelor voturi, dacă va fi demis guvernul, PAS și Maia Sandu vor fi nevoiți să accepte tacit voturile lui Șor și Candu. Așa opoziția noastră a readus la viață și a dat importantă și teren oamenilor de care a promis să elibereze țara. Unii din lăcomie pentru putere, alții pentru că nu știu să-și apere principiile și agenda politică. Și Dodon și Plahotniuc ar fi răspuns în fața justiției doar dacă existau politicieni și partide integre, care ar fi știut să obțină o majoritate parlamentară integră”, a scris Gligor, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, „șansele opoziției noastre de a ajunge în alegeri parlamentare anticipate și de a câștiga aceste alegeri parlamentare au fost reduse la minim”.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...