[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news9 Iulie 2020 06:00

Mesajul unui fost vicepremier pentru opoziție: Nu să stați în tufișuri

Fostul vice-prim-ministru, ex-ministru al Economiei și Reformelor, Alexandru Muravschi se arată indignat de prestația opoziției din Parlament, făcând referire la legile pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea, informează TRIBUNA.

„Demagogie infinită. Nu este nevoie de votul vostru. Este necesar să se respecte Constituția, Regulamentul Parlamentului și Legea cu privire la Guvern. Înaintați o moțiune de cenzură și votați. Dacă trece – Guvernul pleacă. Dacă nu, inițiativa Guvernului intră în vigoare. Fie nu înaintați moțiunea timp de 72 de ore și inițiativele, la fel, trec automat. Și punctum!”, a scris Muravschi, pe o rețea de socializare, adăugând: „rolul opoziției este acesta, dar nu statul în tufișuri, boicotând ședințele”.

„Dacă aveți alte propuneri, faceți-le în conformitate cu Regulamentul Parlamentului și atașați o notă informativă în care indicați clar de unde vor veni banii”, a subliniat fostul ministru, precizând că doar atunci opoziția se va putea considera „civilizată, respectând cu strictețe legea”.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...