[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important7 Iulie 2020 07:00

Declarație: „Unicul lucru prin care s-a remarcat acest Parlament e migrarea deputaților”

Consilierul Premierului, Vitalie Dragancea afirmă că, „ca și toată lumea Moldova trece prin epidemie și criză economică. Doar că pe unii crizele i-au unit și ei le trec mai liniștit. La noi e altfel”, informează TRIBUNA.

„Avem un Parlament foarte dezbinat și conflictual. Mulți deputați au fost atât de imprudenți că au politizat și epidemia, și au atacat chiar oamenii care cu mare grijă și dedicație o gestionează. Guvernul folosește exclusiv mecanismele legale pentru a asigura administrarea problemelor confruntate, în timp ce parlamentul, deja de mai multe luni este practic nefuncțional. Asumarea de răspundere este un instrument perfect legal, care a fost folosit de multe ori. În parlament astăzi e vid de putere. Au rămas doar orgolii egoiste și frustrări, care nu au nimic cu problemele social-economice și cu oamenii. Urmărim o confruntare oarbă de ambiții. Unicul lucru prin care s-a remarcat acest Parlament e migrarea deputaților. Poate deputații au și câștigat ceva de la asta – dar nu și alegătorii lor. Mulți deputați s-au deprins cu această stare de blocaj (generată tot de ei) – în situația asta au confortul să se dedice duelurilor verbale sterile, să se simtă ”oleacă eroi”, și să nu lucreze”, a scris Dragancea, pe o rețea de socializare.

Consilierul Premierului a mai spus că, Cabinetul Chicu și-a angajat răspunderea pentru proiecte raționale, cu beneficiari concreți – oamenii RM, care trec prin criză și au nevoie de suport. „Vidul de putere în Parlament și egoismul unor politicieni nu ar trebui să afecteze toată țara”, a conchis el.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...