[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important2 Iulie 2020 06:00

Sugestia unui fost deputat comunist pentru socialiști și democrați: În condițiile epidemiei și a deficitului imens de personal medical…

Fosta deputată, Elena Bodnarenco, în contextul faptului că socialiștii și democrații inițiază un nou program „Prima Casa 6”, în cadrul căruia statul va plăti dobânda integrală pentru locuințele achiziționate de către reprezentanții forțelor de ordine: polițiști, militari și alții, sugerează că ar fi necesar un asemenea program și pentru lucrătorii medicali, informează TRIBUNA.

„Mă bucur pentru aceste categorii de cetățeni. Însă, în anul lucrătorului medical, în condițiile unei epidemii și a deficitului imens de personal medical – de ce să nu introducem un astfel de program pentru lucrătorii medicali? Și pentru personalul didactic – având în vedere faptul că mai mult de jumătate din profesorii și educatorii care lucrează sunt pensionari? Funcționarii publici ai Primăriilor? Sau poate creați condiții egale pentru toți lucrătorii bugetari? Până la urmă, toate sunt importante pentru stat, nu-i așa?”, a întrebat Bodnarenco, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...