[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important6 Iunie 2020 11:00

Ex-deputat, despre COVID-19: Trebuie să știți că dintre toți aceștia noi infectați în fiecare zi, 6 nu se vor mai întoarce acasă

Veaceslav Ioniță, economist și ex-deputat, referindu-se la COVID-19, afirmă că se aștepta la mai bine, dar nu a fost să fie, informează TRIBUNA.

„Statistica este nemiloasă: din 185 persoane noi infectate, 6 din ele nu se vor mai întoarce acasă. Și asta în fiecare zi. Nu am publicat datele despre COVID-19 timp de câteva zile, în speranța să prind apogeul și reducerea celui de al IV-lea val, care trebuie să aibă loc încă acum două zile. Nu a fost să fie, numărul mediu săptămânal a celor noi infectați continuă să crească și a ajuns la 185 persoane pe zi și cel mai probabil va continua să crească până la Paștele Blajinilor. Apoi va urma o mică scădere și apoi… deja știți și singuri. Dacă cifra de 185 persoane nu vă spune nimic, atunci trebuie să știți că din toți aceștia noi infectați în fiecare zi, 6 din ei din nefericire pentru ei și cei dragi lor nu se vor mai întoarce acasă. Matematica deceselor este una crudă și nemiloasă: din 30 de persoane noi infectate, una nu se mai întoarce acasă. Fiecare decizie proastă costă și poate fi calculată nemilos și cu cea mai mare exactitate, până la fiecare pacient decedat. Doriți paradă? Plătiți. Doriți aglomerații de oameni? Plătiți. Totul are un preț, iar acum prețul sunt viețile omenești”, a scris Ioniță, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...