[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news3 Iunie 2020 12:45

PAS: La ora actuală, bugetul municipal nu acoperă nici pe de parte necesitățile Chișinăului

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), astăzi, s-a referit la cheltuielile efectuate de municipalitate în ultima perioadă, informează TRIBUNA.

Consilierul municipal, Roman Cojuhari, a spus că la ora actuală, bugetul municipal nu acoperă nici pe de parte necesitățile Chișinăului: „Resursele existente sunt prost gestionate și se cheltuie fără logică. Primarul insistă pe investiții capitale de lux. Totodată, s-a apucat și de sădit flori. Problema nu e în flori. În condițiile în care se declară că nu sunt resurse suficiente pentru spitale, este cel puțin incorect să investești în aceste proiecte”.

Președintele fracțiunii PAS în CMC, Vasile Grădinaru, a comunicat: „Cel mai grav e că, primarul Ion Ceban continuă practica predecesorilor săi. Primarul irosește banii capitalei pentru a face campanie domnului Igor Dodon”.

În acest fel, Grădinaru s-a adresat edilului. „Facem apel către Ion Ceban să înceteze să cheltuie irațional banii publici și să înceapă să respecte legislația națională cu privire la achiziții”, a reprezentantul PAS.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...