[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news7 Mai 2020 10:00

Liderul PDM: Pentru un astfel de ajutor, precum cel din România, se mulțumește nu sub pod, ci în Piața Marii Adunări Naționale

„Regret decizia Guvernului și mă desolidarizez de atitudinea autorităților față de suportul venit de la București”. Declarația aparține liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, informează TRIBUNA.

„Pentru un astfel de ajutor se mulțumește nu sub pod, ci în Piața Marii Adunări Naționale – unde în 1989, 700 mii de oameni au cerut limba română – limbă oficială. Am comunicat colegilor încă de ieri aceste nemulțumiri”, mai declară Filip, pe Facebook.

„Așa am întâmpinat în 2017 cele 100 microbuze școlare donate de Guvernul român pentru școlile din țara noastră: în Piața Marii Adunări Naționale, cu mândrie și recunoștință pentru ajutorul oferit. Era cel puțin firesc ca la fel să se întâmple și anul acesta, când România ne trimite 20 de camioane cu medicamente și echipamente de protecție în valoarea de 3,5 milioane de euro”, a conchis democratul.

De menționat că, ceremonia publică de prezentare a asistenței umanitare acordată de România va avea loc pe șoseaua Hâncești, sub podul din sectorul Telecentru.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...