[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news6 Noiembrie 2019 15:00

Vlad Plahotniuc îşi scoate deputaţii din fracţiunea parlamentară a Partidului Democrat din Moldova

Deputaţii controlaţi de ex-liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, în scurt timp vor părăsi rândurile fracţiunii parlamentare a acestui partid. Despre aceasta au comunicat surse bine informate care au solicitat anonimatul.

În total e vorba de un grup de până la 10 deputaţi, printre care se numără: Eugen Nichiforciuc, Vladimir Vitiuc, Eleonora Graur, Violeta Ivanov, Ruxanda Glavan, Constantin Botnari…, iar „motivul pe care-l vor invoca oficial va fi că nu se mai regăsesc în partid şi în fracţiune”.

„De fapt, scopul urmărit de aceşti deputaţi este de a slăbi poziţiile actualei conduceri a PDM, pentru că echipa lui Pavel Filip nu vrea să facă jocurile lui Vlad Plahotniuc. La etapa ulterioară, acest grup va merge pe calea constituirii unei noi forţe politice, care să asigure revenirea lui Vlad Plahotniuc în politica din Republica Moldova”, au declarat sursele.

De asemenea, grupul mizează şi pe o eventuală reformatare a coaliţiei de guvernare, sperând să se alipească de cei care vor constitui viitoarea guvernare.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...