[ X ]
[ X ]
Breaking news26 Martie 2020 13:01

Iată ce a discutat Speakerul Greceanîi la întrevederea de rămas bun cu Ambasadorul Belarusului!

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Moldova, Serghei Ciciuk, în legătură cu încheierea misiunii sale diplomatice în țara noastră.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Zinaida Greceanîi i-a mulțumit diplomatului pentru colaborarea fructuoasă și contribuția adusă la menținerea bunelor relații de colaborare și prietenie între țările și popoarele noastre, inclusiv la nivel parlamentar.

„Speakerul l-a felicitat pe Serghei Ciciuk cu ocazia conferirii înaltei distincții de stat a Republicii Moldova – „Ordinul de Onoare”. Interlocutorii au discutat provocările legate de pandemia globală și au făcut schimb de informații privind măsurile întreprinse de autoritățile din Moldova și Belarus pentru combaterea acesteia. A fost exprimată speranța în revenirea cât mai rapidă la regimul normal al activității tuturor instituțiilor statelor noastre și valorificarea plenară a agendei de colaborare stabilită anterior. Speakerul i-a dorit lui Serghei Ciciuk succese în cariera diplomatică și l-a asigurat că mereu va fi oaspete drag în Republica Moldova”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...