[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news24 Martie 2020 07:00

Deputat: „Dinamica indică faptul că avem încă șanse mari de câștig. Carantina dură și solidaritatea vor face ca virusul să se retragă”

„Dinamica indică faptul că avem încă șanse mari de câștig. Carantina dură și solidaritatea vor face ca virusul să se retragă”. Despre aceasta scrie deputatul socialist, Bogdan Țîrdea, într-o postare pe blogul său, referindu-se la măsurile întreprinse de autoritățile din Republica Moldova până la moment, informează TRIBUNA.

La fel, el precizează că în Wuhan, China, virusul a fost învins. „Carantina poate fi eliminată. Asta dă speranță”, a precizat el. 

Parlamentarul, făcând o retrospectivă a câtorva cazuri de infectare cu COVID-19, a scris: „Cum ne mai ținem în general, nu pot să-mi imaginez. Da, nu totul este bine. S-ar putea să fie mai rău. 7 cetățeni sunt în stare gravă. Printre pacienți sunt copii. Și totul pentru că o persoană a fugit dintr-un spital italian, iar apoi a zburat în RM. Alta – dintr-un spital din Moldova! Al treilea  – a făcut zi de naștere imediat după sosirea din Italia, chemând jumătate din sat. Al patrulea – ca un inspector financiar, s-a plimbat prin toate camerele din căminul universității, aproape că a infectat pe toată lumea, indiferent de gen și de convingerile politice! Voi spune așa cum este. Dinamica indică faptul că avem încă șanse mari de câștig. Carantina dură și solidaritatea vor face ca virusul să se retragă”.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...