[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Decembrie 2019 14:00

„PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” se bucură de succes: „Ultimul episod publicat a fost vizionat de peste 200 de mii de utilizatori de internet”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în urmă cu două săptămâni, a lansat o nouă platformă de discuții cu cetățenii. Este vorba despre „PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” – un video în cadrul căruia oficialul răspunde la 8 întrebări de actualitate și care, potrivit șefului statului, se bucură de succes, informează TRIBUNA.

Președintele a publicat ieri, 12 decembrie curent, a treia ediție și a subliniat că video-urile semnate „PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” sunt urmărite de foarte multă lume.

„Vă mulțumesc pentru că sunteți foarte activi, veniți cu întrebări și vizionați filmulețele pe care le realizăm. Apropo, ultimul episod publicat a fost vizionat de peste 200 de mii de utilizatori de internet”, a spus șeful statului.

De menționat că, primul episod a fost publicat la 29 noiembrie curent. Acesta a înregistrat peste 118 mii de vizualizări. Al doilea a fost publicat la 6 decembrie curent și a acumulat peste 204 mii de vizualizări. Iar al treilea episod a fost lansat, ieri, 13 decembrie curent, depășind 2 mii de vizualizări în primele ore de la publicare.


Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...