[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv22 Noiembrie 2019 12:00

Fosta deputată Elena Bodnarenco, într-o nouă funcție. Primul ei proiect e unul inedit!

Fosta deputată comunistă Elena Bodnarenco are o nouă funcție, începându-și activitatea la 20 noiembrie curent, informează TRIBUNA.

Elena Bodnarenco, în urma alegerilor locale din 20 octombrie curent, a devenit consilier municipal la Soroca, în localitatea ei de baștină. „Obținând mandatul de consilier municipal, sunt bucuroasă că am ocazia să fiu utilă orașului de baștină și locuitorilor lui”, a scris ea, într-o postare pe o rețea de socializare.

Mai mult, fosta deputată a propus sorocenilor să realizeze împreună primul ei proiect. „Haideți să scriem o carte-declarație de dragoste pentru orașul nostru. Poate fi o frază sau un eseu nu foarte mare, o amintire, o faptă reală sau una care nu s-a întâmplat. Poate fi despre o stradă sau despre un sector, despre o întreprindere sau organizație, despre un prieten, coleg sau profesor. Noi împreună vom decide cât de voluminoasă va fi cartea noastră și în ce tiraj va fi tipărită. Mie permiteți-mi să ofer denumirea: „Dragostea mea e Soroca! – Любовь моя, Сорока!”. Așadar, anunț startul proiectului!”, a scris consilierul municipal, precizând că primește mesaje, fotografii și sugestii pe Facebook sau pe email.

De menționat că, Elena Bodnarenco a candidat, la 20 octombrie curent, și la funcția de primar al municipiul Soroca, însă a obținut doar 4,16%.

TRIBUNA amintește: Elena Bodnarenco a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în Legislatura 2014-2018 și, anterior, în Legislatura 2005-2009 pe listele Partidului Comuniștilor. Din 2011 până în ianuarie 2015, a fost primar al orașului Soroca.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...