[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news5 Iulie 2022 13:00

Elena Bodnarenco, într-un interviu acordat câteva zile în urmă: „Nu totul în viață se cumpără sau se vinde”

Elena Bodnarenco, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și prima femeie-primar a orașului Soroca, la finalul lunii iunie curent, a fost invitata emisiunii „Interviu cu soroceni”, realizată de „Observatorul de Nord”, în cadrul căreia a vorbit despre venirea sa în politică, comunism, precum și despre oferta de a schimba partidul la un moment dat, informează TRIBUNA.

Ea a precizat că a devenit membru de partid 35 de ani în urmă.

În 1988 am depus cerere în partid, aveam doar 23 de ani, în 1989 am intrat în partid. Tatăl meu era un comunist adevărat, cinstit, corect, nu judeca pe nimeni, nu fura măcar un covrig de la fabrica unde lucra. Și eu am intrat în partid din convingere, eu am crescut în această atmosferă și în continuare sunt în această atmosferă”, a declarat deputatul în interviu.

Fiind întrebată despre „oferta de sute de mii de euro”, pe care a primit-o la un moment dat pentru a pleca din Partidul Comuniștilor, Elena Bodnarenco a spus:

„Nu totul în viață se cumpără sau se vinde. Și vremea le pune pe toate la locul lor…Nu am vrut să iau acei bani și niciodată nu am regretat… În viața mea sunt lucruri care se întâmplă și fără acei bani. Să dea Domnul sănătate copiilor mei, ei au luat ipotecă și pot să o întoarcă. Eu cu mama ne descurcăm cu veniturile pe care le avem… Da, cu acei bani am fi cumpărat un apartament, o mașină…și ce?! Am fi fost puțin mai bogați o perioadă… Dar, există lucruri pe care nu mi le-aș fi putut permite, eu nu aș fi putut merge prin Soroca și să privesc în ochi oamenii care au avut încredere în mine…”

De asemenea, Elena Bodnarenco a spus că, după munca în organele de conducere ale municipiului și raionului Soroca, a decis să revină în Parlament pentru că e înțeles că „primarul e blocat în acțiuni, te lovești de perete când vrei să faci ceva.”

Amintim că, Elena Bodnarenco a decedat ieri. Avea 57 de ani. Ea a fost aleasă de 6 ori deputat și 1 dată primar.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...