[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news12 Noiembrie 2019 10:00

Maia Sandu - în fața protestatarilor: Trebuie să fim încrezători în forțele noastre!

UPDATE 13:05. Maia Sandu a ieșit în fața mulțimii, cu următorul discurs: „Noi am știut că va fi greu. Am știut că nu putem să contăm pe sprijinul lor. Cel mai important lucru este să nu ne lăsăm deznădăjduiți. Trebuie să fim încrezători în forțele noastre. Trebuie să mergem până la capăt. Știu că suntem obosiți de luptă, dar trebuie să mergem mai departe”.

UPDATE 11:52. Oamenii sunt îndemnați să rămână în fața Parlamentului – „până la ultima decizie a Parlamentului”, a fost îndemnul organizatorilor.

UPDATE 11:45. Mulțimea din fața Parlamentului continuă să susțină Guvernul. „Susținem Guvernul Maia Sandu, susținem Guvernul condus de Maia Sandu” – scandează oamenii de la manifestație.

Un miting de susținere a Guvernului condus de Prim-ministrul Maia Sandu are loc, în aceste momente, la Parlament, informează TRIBUNA.

„Creșterile salariale, reforma justiției vor fi oprite dacă deputații socialiști și democrați votează demiterea Guvernului. Venim și apărăm Justiția în fața Parlamentului!”, comunică organizatorii evenimentului.


 

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...