[ X ]
[ X ]
Important9 Noiembrie 2019 07:00

Scenariu: Guvernul cade. Republica Moldova va avea Guvern minoritar tehnocrat. Maia Sandu și Andrei Năstase vor rămâne fără lucru și…

Jurnalistul Victor Nichituș este de părere că Guvernul condus de Maia Sandu va cădea.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Victor Nichituș a scris că, „Republica Moldova va avea un guvern minoritar tehnocrat dominat de socialiști”. „Maia Sandu și Andrei Năstase vor rămâne fără lucru și vor ieși în stradă. Dezoligarhizarea continuă”, a scris Nichituș.

Totodată, Victor Nichituș a mai spus că, declarațiile au arătat că înțelegerile politice nu valorează nimic și pot fi încălcate. „Deci război politic. Chiar dacă își retrage proiectul prin care și-a asumat răspunderea față de numirea procurorului general, iar coaliția parlamentară ACUM/PSRM își va continua existența, Maia Sandu nu mai poate deține funcția de prim-ministru. Deci, următorul Cabinet de Miniștri va fi dominat de PSRM”, a mai scris Nichituș.

În context, jurnalistul a mai spus: „Victimizarea este singura șansă a doamnei Sandu la alegerile prezidențiale din 2020”.

Amintim că, la 8 noiembrie curent, socialiștii au depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu, în contextul angajării răspunderii de către Executiv în privința modificării Legii Procuraturii, prin care Premierul ar urma să propună Consiliului Superior al Procurorilor cel puțin doi candidați la funcția de Procuror General.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...