[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv16 Octombrie 2019 07:00

Ion Ceban: „E destul de agresivă această campanie: unii au ales să-și facă publicitate pe contul meu, să-i judece chișinăuienii. Eu am alt scop”

Ion Ceban, candidatul socialiștilor la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a fost întrebat – „Nu sunteți la prima campanie. Cum decurge campania curentă, ați observat ceva nou?”.

Politicianul a amintit, astfel, că a participat și chiar a administrat multe campanii electorale, a fost candidat la alegerile primarului general din mai 2018.

„Fiecare cursă electorală e specifică, depinde de circumstanțele de moment, de scopurile, dar și de calitățile concurenților. După atâția ani de politizare a alegerilor locale, de această dată mă așteptam la o abordare managerială mai profesionistă,  îmi doream un „duel” al programelor de administrare eficientă și de dezvoltare a capitalei. Cu excepția unui tânăr (n.r. – Victor Chironda), despre care am vorbit cu alte ocazii, candidații au insistat pe mesaje generale, de constatare a problemelor, fără a oferi soluții”, a declarat politicianul.

Candidatul a mai spus că este o campanie agresivă, cu atacuri la persoana sa. „E destul de agresivă această campanie, în special în raport cu mine. Unii, din lipsă de mesaje concludente și programe realiste, au ales să-și facă publicitate pe contul meu. Alții fac atac dur la persoană, dar e alegerea dânșilor, să-i judece chișinăuienii. Eu am alt scop – să propun soluții pentru problemele oamenilor, să vin cu concepții de dezvoltare, elaborate împreună cu specialiști în domenii urbanistice, pentru ca oamenii să-și recapete încrederea în primar și primărie”, a subliniat Ion Ceban.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată AICI.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...