[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 Octombrie 2019 11:00

De ce cetățenii ar trebui să vă aleagă anume pe dvs. în calitate de primar? Declarație: „Pot identifica în persoana mea profilul unui primar așteptat”

„Pentru că cetățenii pot identifica în persoana mea profilul unui primar așteptat de ei”. Astfel a răspuns candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia capitalei, Alexandru Fetescu, fiind întrebat de TRIBUNA, de ce cetățenii ar trebui să-l aleagă anume pe el în calitate de primar.

„Am vârsta, pregătirea profesională, energia, dedicația, integritatea și toată deschierea pentru a reacționa promt la nevoile oamenilor și a le oferi cele mai bune soluții. Vin cu o viziune nouă de administrare locală, sunt un om nou în politică, promovez o abordare inovativă. Chișinăul este orașul în care crește copilul meu, în care trăiește familia mea și, de aceea, îl voi administra cu toată grija, pe care o am pentru cei mai dragi oameni”, a răspuns Fetescu.

Totodată, fiind întrebat în cazul în care ajunge primar, cum crede că va arăta Chișinăul peste 4 ani, Alexandru Fetescu a menționat că adevărul este că nimeni nu poate schimba lucrurile peste noapte.

„Noi suntem realiști și ne propunem să începem cu demararea proiectelor prioritare. La sfârșit de mandate aș vedea un Chișinău cu identitate arhitecturală, fără ruine în inima capitalei, decongestionat de transport. Eu am un model de oraș – Clujul. De aceea, aș vrea să arate ca acest oraș superb – inovativ, digitalizat, un hub de viață urbană și cultură”, a mai spus Fetescu.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteți citi AICI.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...