[ X ]
[ X ]
Important12 Septembrie 2019 07:00

Detalii despre echipa cu care-și dorește să vină în Primăria Chișinău un activist civic, recent devenit lider de partid!

TRIBUNA continuă proiectul prin care oferă detalii despre echipele de consilieri înaintate de partide – care, în cazul accederii în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), vor munci pentru interesele locuitorilor orașului. În acest material vă prezentăm informații despre echipa Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда” (MPSH).

De menționat că, candidatul MPSH la șefia capitalei este Andrei Donică, tot el fiind și cap de listă în CMC.

Astfel, lista candidaților la funcția de consilier în CMC pentru alegerile locale generale este formată din 26 candidați, dintre care 11 sunt femei și 15 bărbați.

Candidații la fotoliul de consilier în CMC sunt reprezentanți ai diferitor profesii. Astfel, e vorba de trei constructori, doi bucătari, un specialist în administrare publică, un jurist, un specialist în contabilitate și audit, un specialist în management, un maler, bibliotecar, șofer, inginer-programator, profesor, un mecanic auto o ștanțatoare, o croitoreasă, dar și un specialist industrial-pedagogic, iar opt candidați nu și-au indicat profesiile pe care le dețin.

De menționat că, 12 pretendenți la fotoliul de consilieri sunt pensionari.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...