[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv20 August 2019 16:00

Un vicepreședinte al Parlamentului deschide parantezele și spune cât crede că va rezista coaliția de guvernare!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, a fost întrebat: „Cât credeți că va rezista coaliția de guvernare?”

Sunt convins că, această coaliție va exista atât timp cât va exista un scop comun – cetățenii să trăiască bine, iar Moldova să se dezvolte. Atât timp cât partidele componente ale acestei coaliții și deputații, care au fost aleși să reprezinte interesele cetățenilor, vor fi uniți de obiective comune, cum ar fi: reforma justiției, asigurarea creșterii economice, lupta cu corupția, atât timp va exista această coaliție”, a răspuns vicespeakerul.

Totodată, fiind întrebat pe cât de unită este coaliția de guvernare, Mihail Popșoi a menționat că „este suficient de unită pentru a implementa acele obiective propuse în programul de guvernare”.

„Însă unitatea urmează să fie încă demonstrată. A trecut prea puțin timp de când am demontat regimul monstruos care a acaparat și distrus ani la rând Republica Moldova. Vreau să cred că membrii coaliției de guvernare vor da dovadă de inteligență și vor pune în prim-plan interesele cetățenilor. Acum mai mult ca niciodată, trebuie să depunem tot efortul pentru ca instituțiile, care au fost subordonate unor oligarhi, să fie funcționale și să se conducă de buchia legii.  E cert că, după alegerile locale generale, după anumite numiri foarte importante, vom putea să judecăm despre unitatea și sustenabilitatea acestei alianțe”, a conchis el.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteți citi pe parcursul zilei de mâine pe TRIBUNA.

Andriana Cheptine 

foto: Timur Aracadie Palii

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...