[ X ]
Important13 August 2019 14:00

Detalii „din culise” oferite de Dumitru Diacov cu referire la șefia PDM: Sunt deja două candidaturi

Președintele Fracțiunii parlamentare a democraților, Dumitru Diacov, susține că, concursul pentru funcția de președinte al partidului va fi unul liber. Despre aceasta a el declarat în cadrul unui interviu pentru www.zdg.md.

După cum informează TRIBUNA, fiind întrebat cine ar fi potențialii candidați la șefia PD, Dumitru Diacov a menționat că sunt deja două candidaturi.

Concursul pentru funcția de președinte va fi unul liber. Oricare membru, dacă are dorință, are și dreptul de a participa la concurs. Nu știu dacă vom avea mulți candidați. Auzisem că ar fi deja două candidaturi. Nu vreau să dau nume, se va afla în curând”, a declarat democratul.

Totodată, întrebat pe cine va el va vota la șefia PDM, Dumitru Diacov a menționat că pentru un om competent, responsabil, principial – o persoană care iubește PD-ul. „Este un scop pentru mine, de a salva PD-ul din situația în care se află. Consider că PD este important pentru R. Moldova. Această confruntare politică dintre dreapta radicală și stânga radicală nu este benefică, producând dezbinarea societății. Noi trebuie să avem partide care se bazează pe valori, nu pe interese geopolitice”, a mai spus Diacov.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...