[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv2 August 2019 06:30

Ex-vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, are mai multe activități în prezent: Am decis să ofer și servicii de consultanță pentru un deputat

Vitalie Ghilețchi, ex-vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, la moment, este implicat în mai multe activități, inclusiv oferă consultanță pentru un deputat din Parlament, informează TRIBUNA.

Ghilețchi a spus, pentru www.curentul.md, că după 12 ani de parlamentarism, și-a stabilit alte priorități.

„Sunt implicat în activitatea bisericească. Una dintre vocațiile mele este cea de pastor. Deși nu am renunțat niciodată la predicarea Evangheliei, în prezent pot oferi mai mult timp acestei vocații. Un alt proiect în care am început să mă implic mai mult este Academia pentru Integritate în Conducere. Am lansat acest proiect acum patru ani de zile. Scopul Academiei este să instruiască, să echipeze și să motiveze cât mai mulți tineri pentru a-i ajuta să se implice în diferite activități publice. Totodată, am decis să ofer servicii de consultanță pentru un deputat în Parlament. Este vorba de deputatul independent Dl Ion Groza, cu care mă leagă o relație de conlucrare și prietenie de mai mulți ani de zile”, a dezvăluit fostul parlamentar.

Ex-vicepreședintele Parlamentului a mai spus că admite o revenire în politica activă, într-o funcție publică. „Chiar dacă am fost înfrânt în ultimele alegeri, încă nu am închis capitolul activității mele politice. Cu ajutorul lui Dumnezeu aș dori să revin în spațiul public. Domnul Isus avea o pildă în care spunea că un bun gospodar scoate din visteria sa și lucruri noi, și lucruri vechi. Consider că, în Parlament trebuie să se regăsească – atât un suflu nou și proaspăt, cât și unul experimentat și verificat în timp”, a conchis Ghilețchi.

Cristina Gurez   

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...