[ X ]
Exclusiv22 Iulie 2019 06:00

Potenţialii candidaţi la Primăria capitalei şi şansele lor

În cadrul unui clasament convenţional, TRIBUNA se referă la potenţialii candidaţi la Primăria capitalei şi şansele lor. 

Primul la care se referă autorii clasamentului este Andrei Năstase. „Cel mai probabil, Andrei Năstase va încerca să-şi preia mandatul de care a fost lipsit acum un an. El este Primarul ales prin votul direct al cetăţenilor în 2018 şi permanent în ultimele luni a scos în evidenţă acest aspect. Nu este exclus că acum va încerca să-şi ia revanşa, demonstrând că rămâne ataşat alegătorilor din capitală”, notează sursa.

Urmează Ion Ceban despre care se menţionează că „rămâne cea mai bună opţiune pentru PSRM”. „El este cunoscut de electoratul din capitală, are o bună imagine în ochii unei importante părţi a electoratului după ce a promovat mai multe proiecte şi iniţiative bune în CMC, are o bună prestaţie publică şi o apreciabilă experienţă. Dacă va candida, va avea şanse reale de a învinge în lupta pentru Primărie”, se spune în materialul citat.

Al treilea potenţial candidat este Dorin Chirtoacă. „Liderul PL a declarat deschis că va lupta pentru un nou mandat de Primar, mai ales că a fost impus de anumite circumstanţe politice să plece din această funcţie în 2018. El continuă să fie o figură atractivă pentru o bună parte din alegătorii din capitală şi nu este exclus că va înregistra un rezultat bun”, notează sursa.

Notă: Varianta integrală a clasamentului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...