[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Mai 2019 11:15

Sub egida Președintelui Dodon, va avea loc un nou festival în Republica Moldova. Vezi detalii!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu Elena Levițchi-Pahomova, președintele Comisiei mass-media a Consiliului societății civile pe lângă Președintele RM.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, Elena Levițchi-Pahomova este responsabilă de organizarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, care va avea loc în luna septembrie, la Chișinău, sub egida Președintelui RM.

„Evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diferite state. La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din diferite țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor cu renume”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...