[ X ]
[ X ]
Exclusiv23 Mai 2019 07:00

PLDM, în amplă campanie de relansare! Un fruntaș pune punctele pe „i” privind alegerea noilor vicepreședinți și desfășurarea Consiliului Politic Național!

Liberal-democratul Alexandru Bujorean susține că formațiunea, din care face parte, trece printr-o reformă.

Solicitat de TRIBUNA, Alexandru Bujorean a dezvăluit că, PLDM a preferat să nu aștepte cum vor derula lucrurile în Parlament și s-a antrenat într-o campanie amplă de relansare și pregătire pentru viitoarele scrutine electorale, indiferent de tipul acestora.

„În scurt timp urmează să finalizăm ședințele Consiliilor Politice Teritoriale, acolo unde colegii din teritoriu se exprimă asupra modului de participare în viitoarele alegeri, iar în luna iunie preconizăm desfășurarea Consiliului Politic Național, unde vom aproba modalitatea și strategia de participare, printr-o decizie formalizată. Pot să vă spun că, până în prezent, toate organizațiile noastre teritoriale s-au pronunțat pentru participarea PLDM în viitoarele alegeri, inclusiv cele locale, în calitate de concurent electoral”, a precizat el.

Fiind întrebat dacă în scurt timp este programat și un Congres al PLDM, Alexandru Bujorean a menționat că nu. „Nu avem programat un Congres în timpul apropiat și cred că nici nu va avea loc, cel puțin până la alegeri. PLDM se concentrează acum pe identificarea și instruirea celor mai buni candidați la funcțiile de primar, consilier local, raional, municipal, astfel încât alegătorul să poată vedea în noi o alternativă viabilă”, a punctat Bujorean.

În altă ordine de idei, fiind întrebat când vor fi numiți noi vicepreședinți ai PLDM, Alexandru Bujorean a amintit că toți vicepreședinții au fost revocați la solicitarea membrilor Consiliului Național din teritoriu. „La următoarea ședință preconizată în luna iunie, urmează să fie realeși, la propunerea Președintelui Partidului, d-lui Tudor Deliu, așa cum prevede Statutul PLDM”, a conchis liberal-democratul.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...