[ X ]
Breaking news21 Mai 2019 12:10

Va participa sau nu PSRM la ședința specială a Parlamentului? Iată răspunsul oficial!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) consideră propunerea de astăzi a blocului ACUM – de a organiza ședința Parlamentului RM, nefondată și care nu merită să fie luată în considerare.

După cum informează TRIBUNA, într-un comunicat de presă, PSRM menționează: „această inițiativă populistă a reprezentanților blocului ACUM nu ne poate surprinde nici pe noi, fracțiunea PSRM din Parlamentul RM, nici pe majoritatea cetățenilor din Republica Moldova”.

„Fracțiunea Partidului Socialiștilor subliniază că pentru a depăși criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puțin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului. În absența unui acord, ședința riscă să devină un circ, unde o parte va veni cu discursuri pre-electorale înflăcărate, în timp ce alții se vor ascunde de radiații sub umbrele de plajă. Partidul Socialiștilor confirmă disponibilitatea și interesul său pentru crearea unei majorități parlamentare stabile și a unui guvern de coaliție care să depășească criza politică, în conformitate cu decizia Consiliului Republican din 12 aprilie 2019”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...