[ X ]
Știri4 Aprilie 2019 14:30

Ecaterina Papanaga și Tatiana Marandiuc: “Parteneriatul cu „Rapid Link” SRL este un mare noroc pentru brandul „Primul Sens”

Ecaterina Papanaga și Tatiana Marandiuc, fondatoarele companiei  „Sofdar”  SRL, care deține brandul  „Primul Sens” (www.primulsens.md), susțin că, au succes în afacere grație hăinuțelor corecte pentru nou-născuți și a parteneriatelor  care le-au instituit de-a lungul anilor.

„Prezentul nostru, din fericire, este unul frumos.  În calea noastră, dacă putem spune așa, a apărut o oportunitate excepțională de a ajunge la toți copii din Moldova. Ne referim la proiectul „O Nouă Viață”  realizat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Această oportunitate ne-a adus după sine o altă  oportunitate –  de a învăța să construim parteneriate eficiente. Parteneriatul cu „Rapid Link” SRL (www.rapidlink.md) este un mare noroc pentru brandul „Primul Sens”, afirmă  Ecaterina.

Afacerea „Primul Sens” este mică, dar ajutorul primit de la parteneri în finanțare și gestionare, le ajută să  dezvolte proiecte mari.

„Tot potențialul nostru investițional este concentrat în dezvoltarea capacităților de producere, în instruirea specialiștilor și lărgirea gamei de produse. Realizarea proiectului „O Nouă Viață”, care presupune oferirea cutiilor cadou pentru toți nou-născuții în toate maternitățile țării, are în spate o logistică mare și intensă, și implică un efort financiar important, de care noi nu dispunem. Compania „Rapid Link” SRL este o echipă specializată în managementul proiectelor, capabilă să organizeze și gestioneze ușor un mecanism de realizare a totalității de operațiuni necesare pentru asigurarea producerii cutiilor cadou. Suplimentar, compania dispune de potențialul financiar necesar pentru realizarea proiectului. De asta considerăm propunerea „Rapid Link” de uni eforturile pentru realizarea acestui proiect un mare noroc pentru „Primul Sens”.Grație acestui proiect produsele „Primul Sens”  destinate copiilor ajung la toți noi-născuți din Moldova, în toate familiile tinere, spune Tatiana.

Versiunea integrală a interviului poate fi accesată AICI.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...