[ X ]
Important30 Martie 2019 15:00

Fondatoarele brandului  „Primul Sens”: „Este puțin să ai un produs bun. Trebuie să reușești să ajungi la clienții tai”

În anul 2015, Ecaterina Papanaga și Tatiana Marandiuc, fondatoarele companiei  „ Sofdar”  SRL, au lansat  brandul  „Primul Sens” (www.primulsens.md) – hăinuțe naturale, hipoalergice destinate nou-născuților. Calea spre succes nu a fost ușoară, totuși lor le-a reușit.

Fondatoarele explică cum a apărut ideea de a crea primele hăinuțe corecte destinate nou-născuților.

„Am mers pe la maternități și ne-am consultat cu medicii și cu multe mămici – așa am început să creăm hăinuțe mult căutate de mămici și potrivite pentru copii.  Permanent ne gândim cum să facem hăinuțele mai comode atât pentru copilaș, cât și pentru mămică și medic!  Stofa din care producem hăinuțele „Primul Sens” este foarte fina, folosim ața 100% coton, capse certificate de organisme recunoscute global, care nu provoacă iritații”, spune Tatiana.

Conform planurilor, în scurt timp vor lansa o platformă dedicate vânzărilor online.

“Da, este puțin să ai un produs bun. Trebuie să reușești să ajungi la clienții tai. Suntem preocupate permanent de modalitățile în care să aducem produsele „Primul Sens” mai aproape de cei care au atâta nevoie de ele – mai aproape de mămici și copii. Avem parteneriate cu companii specializate în comercializarea hainelor pentru copii, dar privim în viitor și mizăm pe tehnologii”, spune Ecaterina.

Interviul deplin cu Ecaterina Papanaga și Tatiana Marandiuc va fi publicat marți, 2 aprilie, pe www.tribuna.md.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...