[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv29 Martie 2019 14:00

Ați fi gata să candidați pe aceeași circumscripție uninominală, în caz de anticipate? Răspunsul unui deputat din Blocul ACUM!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputata din partea Blocului ACUM, Inga Grigoriu, a fost întrebată: „În cazul în care se ajunge la anticipate, ați fi gata să candidați pe aceiași circumscripție uninominală?”.

Nu putem vorbi de alegeri anticipate în condițiile actualului sistem de vot mixt, cu aceleași instituții capturate și aservite. Nu se va schimba nimic. Republica Moldova astăzi arată asemeni unui pământ lăsat în pârloagă, total dezorganizat, cu o lipsă profundă de viziuni la capitolul ce ar trebui să crească pe acest pământ. Aceste alegeri parlamentare au scos la iveală fața hidoasă a regimului instaurat, i-au conturat poftele nesățioase, au umblat, din nou, prin buzunarele oamenilor, aruncând totul în sacul fără de fund al celor câțiva care și-au închipuit că sunt stăpânii Moldovei. Acum, având perspectiva mandatelor obținute, va fi necesar, mai întâi, să pregătim terenul, să-l curățăm de mărăcini și uscături. Chiar și cu 26 de mandate avem puterea să-i scoatem la lumină pe toți acei ce se fac vinovați de această stare bolnavă a statului nostru. Unii oameni ne zic că e nevoie de un doctor, de un chirurg foarte bun, care, văzându-și pacienții în față, să-i poată trata prin direcționarea lor către instituțiile abilitate. Că or fi ele instituții de drept, de tip închis sau alte instituții de acest gen, doctorul, în acest caz – Justiția liberă și independentă, va decide, nestingherită de factorii politici. Iar în fața echipei noastre, a deputaților blocului ACUM, stă misiunea de a acționa corect, în conformitate cu năzuințele și speranțele oamenilor, asta însemnând și alegeri într-o țară liberă, cu reguli clare și egale pentru toți”, a precizat Grigoriu.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteți găsi aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...