[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important25 Martie 2019 10:00

Vă gândiți la un nou mandat de Prim-ministru? Premierul Filip dezvăluie detalii din „culisele” PDM!

Premierul Pavel Filip susține că, cu siguranță, poate să spună că nu a visat niciodată să devină Prim-ministru, precum nu a visat să fie ministru. Astfel, a răspuns democratul într-un interviu pentru „Primele Ştiri” de la Prime TV, fiind întrebat – dacă atunci când a acceptat propunerea de a deveni Premier şi de a forma o echipă guvernamentală, de a elabora un program de guvernare, ce la motivat să vă își asume această responsabilitate, dar și dacă a executat o misiune de partid sau întotdeauna a visat, și-a dorit să devină şef al Executivului, având în vedere că ambiţiile politice sunt sănătoase.

După cum informează TRIBUNA, cu referire la sursa citată, Pavel Filip a declarat că, este foarte important să-ţi faci foarte bine treaba, acolo unde eşti, pentru că, cu siguranță, atunci când a început să lucreze inginer mecanic la o întreprindere, nu visa să devină directorul acestei întreprinderi.

„Şi, apropo, pot să vă deschid un secret: niciodată nu trebuie să te concentrezi pe carieră sau pe afaceri, dar trebuie să-ţi faci bine treaba acolo unde eşti. În rest, lucrurile vin de la sine. De aceea, cu certitudine, faptul că am râvnit la această funcție, spuneam că nu am râvnit niciodată nici la alte funcții, dar așa a fost conjunctura de moment atunci, am acceptat această provocare, pentru că am avut în jurul meu o echipă foarte puternică, echipa Partidului Democrat, care mi-a asigurat în timpul mandatului un suport parlamentar puternic. Am avut parte de o majoritate parlamentară, care a sprijinit acest guvern şi atunci concluzia a fost: foarte simplu. Nu m-am temut niciodată de lucru. Este foarte important să ai acest sprijin parlamentar şi, după cum vedeți, am mai reușit să realizăm câte ceva în această perioadă”, a precizat democratul.

Totodată, fiind întrebat dacă se gândește la un nou mandat, Pavel Filip a spus că e parte a Partidului Democrat şi ei nici nu au ajuns să discute despre noul premier.

„Sunt lucruri mult mai importante, care țin de crearea unei majorități parlamentare. Pentru noi, cei din această formațiune politică, este mai puțin important cine şi în ce funcție se află, pentru că de unul singur un prim-ministru nu poate rezolva nimic. Lucrurile pot fi rezolvate în echipă. Şi, iată, pentru noi este importantă întreaga echipă, acolo unde se discută toate problemele, acolo unde venim şi discutăm şi despre eventuale strategii. De aceea, nu am vorbit şi doar bunul Dumnezeu știe cum va fi mai departe”, a conchis Filip.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...