[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news26 Februarie 2019 10:00

PPEM: Am reușit să creăm un context favorabil pentru ca țara să avanseze spre lumea civilizată

Partidul Popular European din Moldova (PPEM), condus de Iurie Leancă, salută buna desfășurare a alegerilor parlamentare din 24 februarie,  care, conform observatorilor internaționali, au fost libere şi corecte, fără grave incidente, transmite TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, PPEM se arată mulțumit că partidele care doresc denunțarea Acordului de Asociere nu au reușit să câștige majoritatea mandatelor în Parlament, ceea ce crește semnificativ șansele Republicii Moldova de a urma parcursul european.

„În pofida criticilor și atacurilor la care a fost supus PPEM, împreună cu partenerii de coaliție, am reușit să creăm un context favorabil pentru ca țara să avanseze spre lumea civilizată. Felicităm partidele pro-europene pentru rezultatul obținut. Sperăm ca în continuare să dea dovadă de responsabilitate și să aibă o atitudine pro-activă privind necesitatea creării unui coaliții de guvernare care să continue reformele ce țin de Acordul de Asociere cu UE și să asigure cât mai curând posibil un nou Guvern #ProEuropa şi #ProRomânia”, menționează PPEM.

De asemenea, formațiunea politică menționează că „depinde de maturitatea politică a partidelor pro-europene ce fel de coaliție vom avea în noul Parlament și cum va fi guvernată țara următorii 4 ani”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...