[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Ianuarie 2019 06:30

Cu ce se ocupă Viorica Cărare după plecare din funcția de Președinte al Consiliul Concurenței!

După plecarea din funcția de Președinte al Consiliul Concurenței, funcție deținută de la crearea instituției şi până la finele lui 2018, Viorica Cărare a decis să organizeze un eveniment intitulat „Provocarea de a fi lider”.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Viorica Cărare a scris că, „trăim în epoca crizelor și a haosului informațional”.

„Lumea din jurul nostru este într-o permanentă schimbare. Tendințele și „adevărurile manageriale” se schimbă în fiecare zi. Un lucru rămâne neschimbat, valoarea și puterea experienței de lucru. Teoretic, astăzi fiecare poate să învețe de pe internet cum e să fii un conducător bun. Să facă uz de toate instrumentele clasice și să beneficieze de o multitudine de oportunități disponibile. Deseori, însă, aceste lucruri rămân a fi teorii care trebuie testate în practică. Te invit pe 24 ianuarie, ora 18.00, la hotelul Jolly Alon, la evenimentul, „Viorica Cărare – Provocarea de a fi lider!”, a scris ea.

Potrivit Vioricăi Cărare,  după 30 de ani în funcții manageriale, vrea să împărtășească această experiență și cu cei din jur.

„Vreau să împărtășesc cu tine: experiența mea practică de lucru;  sfaturi și soluții practice pentru un management eficient; cum să faci față situațiilor de criză;  cum să devii nu doar un conducător, dar și un lider al echipei tale; cum să fii mai eficient și să obții rezultate, dar și cum să găsești soluții practice la problemele cu care te ciocnești în lucru”, a mai scris Cărare.

De menționat că, evenimentul este cu plată, prețul biletului fiind de 100 lei.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...