[ X ]
[ X ]
Exclusiv17 Aprilie 2018 07:00

Acţiunile sociale ale politicienilor, care au prins la alegători 

În cadrul unui clasament convenţional, TRIBUNA se referă la acţiunile sociale ale politicienilor, care au prins la alegători.

Pe primul loc este campania „O nouă viaţă” a fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. „În cadrul acestei campanii, părinţii nou-născuţilor primesc la maternitate pachete cu lucrurile necesare la prima etapă. Este o campanie care are un impact semnificativ, despre ea discutându-se frecvent în societate”, notează sursa.

Pe locul doi este proiectul privind reconstrucţia grădiniţelor din ţară al fundaţiei „Din Suflet”. „Este un proiect al fundaţiei patronate de Prima Doamnă, Galina Dodon, iar la multe din acţiunile din cadrul ei participă personal şeful statului. Deja peste 200 de grădiniţe din întreaga ţară au beneficiat de suport în cadrul proiectului”, se spune în materialul citat.

Pe locul trei este proiectul lui Ilan Şor „Magazinele sociale”. „Este un proiect ce se bucură de succes în rândurile pensionarilor. Deschise iniţial la Orhei, magazinele sociale, inclusiv cele mobile, se extind treptat, devenind tot mai populare”, notează sursa.

Notă: Varianta integrală a clasamentului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...