[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important19 Ianuarie 2018 12:00

Un lider de partid - acționat în judecată de Președintele Dodon

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a acționat în judecată pe liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiunii on-line „În direct cu Sergiu Mocanu”.

După cum informează TRIBUNA, Sergiu Mocanu a menționat că Igor Dodon l-a dat în judecată pentru că i-a lezat onoarea și demnitatea.

„Dodon m-a dat în judecată. M-a dat în judecată pentru că i-am lezat onoarea și demnitatea, atunci când am spus că o să reconstruiască Președinția din banii de la tranzacția cu MoldovaGaz”, a precizat Mocanu.

Totodată, Sergiu Mocanu a spus că va merge în judecată, pentru că, astfel, va avea ocazia să întrebe de unde sunt banii pentru reconstrucția Președinției.

De asemenea, liderul MPA a mai spus că, în cazul în care Igor Dodon va avea câștig de cauză, va fi nevoit să aștepte până va primi recompensa pentru prejudiciul moral și de imagine pe care i l-a adus, dat fiind faptul că Mocanu a mai pierdut câteva procese de judecată și sunt încă câteva persoane care așteaptă această recompensă de aproximativ 4-5 ani.

TRIBUNA amintește: Președintele Dodon a anunțat că sediul Președinției va fi reparat cu sprijinul Guvernului Turciei, iar lucrările în acest sens vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie. Edificiul urmează să fie dat în exploatare în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Erdoğan la Chișinău, care este preconizată pentru luna mai 2018.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...