[ X ]
Exclusiv7 Decembrie 2017 06:30

Ar fi o soluţie demisia benevolă a lui Dorin Chirtoacă şi organizarea alegerilor anticipate? Răspunsul lui Valeriu Munteanu

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu a fost întrebat: Ar fi o soluţie pentru situaţia creată demisia benevolă a lui Dorin Chirtoacă şi organizarea alegerilor anticipate?

„Acest lucru depinde foarte mult de Primarul general, dar este o soluție nedreaptă pentru dlui și pentru locuitorii mun. Chișinău care în data de 19 noiembrie, prin ne-prezența masivă la vot au spus că Dorin Chirtoacă trebuie să-și continue mandatul până în 2019. În momentul în care acum toată lumea îi frânge mâinile, politic vorbind, dar alții o fac politico-juridic, atunci oricărui dintre noi i se poate întâmpla acest lucru. Dorin Chirtoacă pledează nevinovat. Consider că dosarele care îi sunt instrumentate au geneză și rațiuni politice, iar în momentul în care ar intra în acest joc, ar valida cumva planurile care s-au făcut la început și s-au schimbat pe parcurs, de către PDM și PSRM”, a declarat el.

Notă: Varianta integrală a interviului poarte fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...