[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important2 Noiembrie 2017 14:00

Lider de partid: Referendumul nu va trece din motivul că Plahotniuc nu vrea ca acest referendum să treacă

Referendumul de demitere a Primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, preconizat pentru data de 19 noiembrie, va eşua, pentru că reuşita lui nu-i este convenabilă liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Cel puţin asta sugerează liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu.

„Eu în mare parte cred că acest referendum nu va trece, din motivul că Plahotniuc nu vrea ca acest referendum să treacă. Într-adevăr el este la limită, însă sper că dincolo de toate jocurile din spate lumea nu va ieşi la vot şi nu vom da posibilitate lui Igor Dodon să  mai facă o campanie pentru Chişinău”, a declarat el, în cadrul emisiunii Punctul pe AZI de la TVR MOLDOVA.

Analistul politic Roman Mihăeş a declarat, în cadrul emisiunii, că „Kremlinul întotdeauna a încercat să ia Republica Moldova şi ei niciodată nu au putut lua Municipiul Chişinău, de aceea trebuie să fim inteligenţi să nu o pierdem”.

„Dorin Chirtoacă este un cadavru politic, de oarece nu a putut să depăşească „handicapul” care se numeşte unchiul, Mihai Ghimpu. Unchiul său a încercat să îl compromită şi pe Dorin Chirtoacă şi Partidul Liberal, dar şi întreg segmentul proromânesc. Aşa că din păcate acum nu se mai joacă miza lui Chirtoacă, dar a segmentului proeuropean”, a declarat analistul politic.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...