[ X ]
[ X ]
Important24 Iulie 2017 15:00

Deputat: Dacă omul dă indicii că e predispus spre şantaj sau alte lucruri de acest gen, atunci asta se şi întâmplă

Deputatul Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a acordat un interviu pentru „Ziarul de Gardă”, în cadrul căruia a fost întrebat: Dar dvs. vi s-a propus să treceţi la alt partid? „Eu mă voi abţine să răspund la această întrebare”, a răspuns el.

Fiind întrebat de ce a oferit acest răspuns, el a menţionat: „Fiindcă nu am plecat nicăieri. Deci, în acest moment, mă abţin să răspund. Poate că au şi fost anumite aluzii, nu din partea celora la care vă gândiţi, dar atunci când tu ai o poziţie foarte fermă, nici ofertele, nici nimic altceva nu sunt despre tine. Asta e părerea mea. Eu cred că foarte mult ţine şi de persoană. Dacă omul dă indicii că e predispus spre, nici nu ştiu cum să-i spun, şantaj sau alte lucruri de acest gen, atunci asta se şi întâmplă. Dacă el nu dă indicii…”.

Întrebat cum poate cineva să dea indicii că e predispus la şantaj, Vadim Pistrinciuc a răspuns: „Multe depind de om. Iarăşi, eu nu sunt judecător să dau verdicte, fiecare îşi va face propriile concluzii, acum sau mai târziu. Însă, eu răspund pentru ceea ce spun. Am luat o decizie conştientă de a merge în opoziţie, crezând în anumite chestii, crezând că nu pot să fac altfel, crezând că ceea ce s-a întâmplat, maniera în care mergem noi, ce fel de ţară vrem să construim nu sunt chiar benefice. Eu cred în asta şi eu îmi asum această decizie. Ceilalţi trebuie să-şi asume propriile decizii”.

Notă: Continuarea interviului pe www.zdg.md

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...