[ X ]
Important15 Aprilie 2018 14:00

Omul Săptămânii - Ion Ceban, liderul fracţiunii PSRM în CMC, candidat la funcţia de Primar general al municipiului Chişinău

Ion Ceban a avut o săptămână plină de evenimente, fiind practic cel mai activ politician în această perioadă.

Astfel, el a depus setul de acte necesare pentru înscrierea în cursa electorală a alegerilor pentru funcţia de Primar general al municipiului Chişinău, a prezentat platforma şi viziunea strategică privind dezvoltarea capitalei, a degrevat din funcţia de Purtător de cuvânt al şefului statului, a organizat o serie de conferinţe tematice, în care s-a referit la problemele din anumite domenii şi la soluţiile pe care le are pentru acestea, a fost extrem de activ pe reţelele de socializare, dar şi pe blogul personal pe care-l are, a devenit primul pretendent la şefia capitalei care şi-a lansat un spot electoral etc.

Această săptămână a arătat cât de decis este Ion Ceban să lupte pentru funcţia de Primar general al municipiului Chişinău. Practic, el a dovedit că are toate temele de acasă pregătite, posibil fiind unicul candidat care se poate mândri cu acest lucru. Dacă va dovedi acelaşi activism şi aceeaşi abordare şi în continuare, cu siguranţă va reuşi să înregistreze un rezultat bun în alegerile din data de 20 mai.

TRIBUNA precizează: Ion Ceban s-a născut la data de 30 iunie 1980 în Chișinău. A absolvit Facultatea de Matematică și Informatică a Universității de Stat din Moldova și Academia de Administrație Publică de pe lângă Președintele Federației Ruse, specialitatea „Administrație municipală și de stat”. A ocupat funcția de viceministru al Educației, Tineretului și Sportului, între 2010-2015 a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. În 2012 a devenit secretar pentru ideologie al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Din 2015 Ion Ceban este Președintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău. Din 2017 este purtător de cuvînt al Președintelui Republicii Moldova. Este căsătorit, are doi copii. Posedă limba moldovenească, rusă, engleză și franceză.

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...