[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important19 Septembrie 2023 11:05

Deputatul Albu - cu interpelare la Ministerul Apărării: „Deoarece este panică prea mare...”

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Adrian Albu, candidatul socialiștilor la șefia capitalei, a adresat astăzi o interpelare la Ministerul Apărării în care a solicitat informație referitoare la scopul prezenței militarilor străini, în special, americani, pe teritoriul Republicii Moldova, întrebând „Cine și în ce bază legală a admis prezența militarilor străini cu arma și blindate pe teritoriul suveran al statului neutru – Republica Moldova?”, informează TRIBUNA. 

„Rețelele sociale clocotesc, iar populația este foarte speriată în legătură cu apariția tehnicii militare și a ofițerilor americani pe dealurile satelor pașnice din Moldova, pe terenurile agricole ale oamenilor. Ce caută prin satele din Hîncești și Cimișlia coloane militare, cu tunuri și alte tipuri de muniție? Ce caută militarii americani departe de poligoanele militare? De ce actuala guvernare iresponsabilă sperie propriul popor cu tehnica militară, care apare acolo unde nu a mai fost niciodată? În ce război vor să ne bage marionetele de la Chișinău? Sunt prea multe întrebări, fără răspuns”, a declarat politicianul.

Totodată, Adrian Albu a spus că, deoarece este panică prea mare în societate, cere prezentarea informației într-un termen ce nu va depăși 3 zile lucrătoare, de la data recepționării prezentei solicitări.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...