[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegeri 202319 Septembrie 2023 06:59

Partid: Alegerile locale, fără nicio exagerare, sunt despre existența țării. Campania electorală va semăna mai mult cu un război ostil

Rezultatele scrutinului din această toamnă vor fi de importanță națională. Despre aceasta se menționează într-o rezoluție a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), informează TRIBUNA.

Potrivit formațiunii, alegerile locale sunt despre dezvoltarea localităților și a oportunităților cetățenilor de a avea trai decent în fiecare colț al țării.

„Înțelegând faptul că, alegerile locale nu ar trebui să fie predominate de mesaje politice, conștientizăm că pe ordinea de zi a regimului PAS vor fi subiectele geopolitice drept instrument de manipulare a societății și de justificare a eșecului total al guvernării în realizarea promisiunilor făcute din belșug la ultimul scrutin electoral din 2021. PAS va folosi aceste alegeri pentru a întări dictatura în țară, pentru a ne menține în regim de Stare de Urgență, pentru a înrădăcina haosul la nivel local și pentru a guverna în continuare prin minciună și fărădelege.

Aceste alegeri, fără nicio exagerare, sunt despre existența țării. Campania electorală va semăna mai mult cu un război ostil, decât cu o competiție de idei și proiecte, pentru că guvernanții nu au idei și proiecte – ei vor doar putere”, a mai spus PDCM.

În rezoluție mai este menționat că, echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei merge în aceste alegeri împreună cu toți alegătorii pentru a scăpa Moldova de incompetență și indecență, de corupție și sărăcie: „Mergem să scăpăm Moldovă de tirania Maiei Sandu și a incompetenței PAS”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...