[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Septembrie 2023 14:15

Directorul „Arena Chișinău” se implică în alegeri. PAS: Un om creativ, plin de energie

Sergiu Stanciu, directorul „Arena Chișinău”, este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar de Orhei, informează TRIBUNA. 

„Fiind implicat în diverse activități de organizare și management, a demonstrat că este un adevărat manager de criză. Om creativ, cu viziune și inițiativă, plin de energie și determinare în tot ce face. Acționează cu profesionalism și spirit analitic, hotărât și este focusat pe rezultate concrete și rapide. Poate forma echipe capabile să gestioneze proiecte de orice anvergură, în diverse domenii de activitate”, subliniază reprezentanții PAS.

Andrei Spînu, vicepreședinte al PAS, a menționat: „Sergiu Stanciu este candidatul nostru pentru primăria orașului Orhei. Orhei nu mai trebuie să fie asociat cu un grup criminal organizat și să fie condus de un fugar. Oamenii din Orhei au fost mereu de partea bună a societății. Orhei este un oraș proeuropean și sunt sigur că în aceste alegeri va demonstra acest lucru. Succes, Sergiu, succes echipei PAS Orhei!”.

Sergiu Stanciu s-a născut la 19 august 1978 și este originar din s. Susleni, Orhei. A absolvit în anul 2001 Universitatea de Artă și Design, Cluj-Napoca, România, licențiat în design grafic. Specializat în publicitate și certificat în Administrarea și managementul societăților comerciale, la fel este certificat și în activitatea de coaching. În perioada 2013-2015, Sergiu Stanciu a ocupat funcția de viceministru al Tineretului și Sportului. Anterior, a activat în funcția de director al Direcției Informațional Analitice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, director al postului de radio „Radio România Chișinău”, director general al Institutului Muncii și director al Direcției generale pentru administrarea clădirilor guvernului RM.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...