[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important20 August 2023 14:00

Omul săptămânii: Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE la funcția de primar al capitalei 

Omul acestei săptămâni este Vadim Brînzaniuc, vicepreședinte al Partidului Social Democrat European (PSDE), candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău, care a lansat o campanie de chestionare a locuitorilor capitalei, cu privire la problemele orașului, informează TRIBUNA.

„Am decis, împreună cu echipa, să demarăm o campanie de documentare și informare a locuitorilor municipiului Chișinău. Vom instala corturi în toate sectoarele din capitală pentru câteva săptămâni și vom încerca să aflăm cum văd locuitorii situația din Chișinău și care ar trebui să fie prioritățile viitorului primar. Facem acest lucru nu pentru că nu cunoaștem care sunt problemele din municipiu, ci pentru că ne dorim să cunoaștem din prima sursă care sunt prioritățile locuitorilor și în ce măsură viziunile noastre corespund cu așteptările lor”, a explicat Vadim Brînzaniuc.

Astfel, politicianul i-a invitat pe toți locuitorii capitalei la corturile PSDE din oraș, pentru a-și expune opinia.

„Ulterior, vom centraliza toate opiniile cetățenilor, iar în baza rezultatelor obținute, vom elabora programul nostru electoral, cu care vom merge la alegeri. Scopul nostru este nu să-i influențăm noi pe ei, ci ei să ne influențeze pe noi, astfel încât să fim cu toții pe aceeași lungime de undă. Facem asta deoarece avem convingerea că municipiul Chișinău merită mai mult, iar noi vom demonstra că el poate avea ceea ce merită”, a conchis vicepreședintele PSDE.

TRIBUNA precizează: Vadim Brînzaniuc s-a născut la 30 octombrie 1982, la Larga, Briceni. A studiat Jurnalism și Drept la Universitatea de Stat din Moldova. A făcut studii și la Academia de Administrare Publică. În anul 2005 și-a început activitatea în cadrul administrației municipiului Chișinău, în Direcția relații publice. În perioada 2019 – 2022 a fost pretor al sectorului Buiucani. Ulterior, în perioada 2022 – 2023 a fost consilier al primarului Daniel Băluță de la Primăria sectorului 4 București, România. În noiembrie 2022 a fost ales vicepreședinte al Partidului Social Democrat European, iar în primăvara anului 2023 a revenit la Chișinău, dedicându-se activității politice. La 27 iulie curent a fost desemnat candidat al PSDE la funcția de primar al capitalei. Este căsătorit, are doi copii.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...