[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important2 Iunie 2023 10:00

Premierul Recean: Summitul CPE s-a încheiat, dar munca noastră comună nu se oprește aici

„Summitul Comunității Politice Europene (CPE) s-a încheiat, dar munca noastră comună nu se oprește aici. Vom intensifica cooperarea între state, colaborarea cu instituțiile europene și cetățenii pentru a realiza împreună obiectivele noastre comune” – a declarat Premierul Dorin Recean, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, Summitul CPE a mai arătat că Moldova nu este singură.

„Moldova are prieteni și parteneri de încredere. Am avut o serie de întrevederi bilaterale în care am reconfirmat necesitatea unor acțiuni comune pentru parcursul nostru către o Europă mai unită, mai puternică și mai solidară. Am discutat și despre proiecte concrete pentru Moldova ce pot asigura o mai bună integrare în marea familie europeană.

Împreună, construim o Europă mai puternică. Vom consolida securitatea și stabilitatea pe continent și vom avea soluții comune pentru provocările actuale. În contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei, obiectivele noastre cele mai importante sunt pacea, libertatea și democrația.

Împreună vom depăși toate provocările și vom ieși mai puternici, pentru că viitorul nostru este unul comun, pentru că Moldova este Europa și Europa este Moldova”, a mai declarat Dorin Recean.

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...