[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri1 Iunie 2023 13:08

Șor: Vom construi o Moldovă frumoasă, unde visurile copiilor neapărat se vor îndeplini

„Vom construi o Moldovă frumoasă, unde visurile copiilor neapărat se vor îndeplini”. Promisiunea vine din partea președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și a fost făcută la începutul unui marș organizat, astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, informează TRIBUNA.

„Copii, Moldova sunteți voi. Tot ceea facem, este pentru voi. Vă doresc să vă bucurați, să zâmbiți, iar visurile voastre să se îndeplinească. Moldova reușește! Moldova este în stare! Moldova poate! Și noi demonstrăm astăzi, inclusiv prin acțiunile desfășurate pentru copii și familiilor lor în Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești și Taraclia. Noi nu ne ascundem în castele, apărate de avioane, lunetiști și sute de militari înarmați. Noi am ieșit în stradă, echipați doar cu zâmbete și voie bună, ca să ne distrăm împreună cu ai noștri copii”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit unui comunicat de presă, mii de persoane din Republica Moldova s-au adunat la Orhei pentru a participa la marșul „Moldova sunt eu! Moldova mea – puternică, independentă, unită!”, dedicat copiilor. Acțiunea a început în Piața „Vasile Lupu” din centrul orașului Orhei, ulterior mulțimea a mărșăluit, acompaniată de fanfara Centrului de cultură din Orhei „Andrei Suruceanu”, către parcul de distracții OrheiLand, unde va fi dat startul sezonului estival.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...