[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Iunie 2023 17:25

PSRM: Copiii sunt viitorul nostru, cea mai prețioasă avuție a unei națiuni şi ceea ce semănăm astăzi, vom culege mâine

 Partidul Socialiștilor transmite sincere felicitări tuturor copiilor și părinților din țara noastră, informează TRIBUNA.

„Copiii sunt viitorul nostru, cea mai prețioasă avuție a unei națiuni şi ceea ce semănăm astăzi, vom culege mâine.

Partidul Socialiștilor a elaborat mai multe inițiative legislative ce ar crea condiții adecvate de dezvoltare a copiilor noștri. Printre acestea se numără proiectele de lege de asigurare a dreptului la alimentație gratuită pentru elevii claselor I-IX; de acordare a suportului financiar unic în sumă de 1000 de lei pentru pregătirea elevilor de noul an școlar; de asigurare a capitalului familial la nașterea copiilor etc. Niciunul din aceste proiecte nu a fost votat de majoritatea parlamentară.

Vom insista pe adoptarea unui cadru normativ favorabil astfel încât fiecare copil din țara noastră să beneficieze de un climat stabil și prietenos pentru a avea posibilitatea să-și valorifice aptitudinile și capacitățile la justa valoare.

De 1 iunie, le spunem tuturor copiilor “La mulţi ani!”. Vă urăm o zi plină de surprize, iar dragostea și grija celor apropiați să vă însoțească mereu!” – se spune în mesajul PSRM.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...