[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important31 Mai 2023 07:00

Reacția lui Ilan Șor la sancțiunile UE: E un premiu care arată că sunt patriot 

Ilan Șor, președintele Partidului „Șor”, a venit cu o reacție la sancțiunile anunțate de Uniunea Europeană (UE) împotriva sa și a Marinei Tauber, vicepreședinte al partidului, informează TRIBUNA.

„Voi bea azi (n.r. – 30.05.23) un pahar de vin pentru faptul că Uniunea Europeană mi-a decernat un premiu. Premiul certifică faptul că eu, Ilan Șor, sunt patriot al țării mele, nu lucrez pentru serviciile secrete și state străine, nu promovez interesele statelor străine în Republica Moldova. Sunt Ilan Șor, cel pentru care interesele cetățenilor sunt mai presus de toate. Sunt un patriot și singurele interese pentru care lupt sunt interesele cetățenilor Republicii Moldova”, a menționat Ilan Șor.

Politicianul a mai spus că, acțiunile Uniunii Europene sunt o răzbunare pentru criticile aduse la adresa Bruxellesului, dar și că toate valorile europene s-au prăbușit.

„Nu mai există acele valori despre care știam – libertatea de expresie, dreptul inalienabil la proprietate privată, libertatea de a alege și multe altele. Europa însăși a devenit astăzi vasal și tocmai de aceea am rămas fără vis european. Avem însă visul nostru – moldovenesc, de a construi o țară independentă, care va respecta regimul de neutralitate și în care fiecare cetățean va trăi fericit și îndestulat, cu bani în buzunar și cu tarife normale pentru resursele energetice, prețuri accesibile în magazine, programe sociale, drumuri calitative și multe, multe altele. O astfel de Moldovă voi construi. Acesta este visul meu moldovenesc și îl voi realiza cu orice preț. Nu mă tem de sancțiuni, pentru că mă ghidez doar de interesul oamenilor, iar ei mă sprijină”, a subliniat Ilan Șor.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE TELEGRAM

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...