[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri31 Mai 2023 16:25

Ilan Șor: În Republica Moldova se vor desfășura mâine două summituri. Al doilea este cel de la Orheiland

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a declarat că „în Republica Moldova se vor desfășura mâine, 1 iunie, două summituri”. Primul este Summitul Comunității Politice Europene, iar „al doilea este cel de la OrheiLand, organizat pentru cetățenii țării”, informează TRIBUNA. 

„Mâine, la Chișinău vor avea loc două summituri. Unul – cel organizat de Maia Sandu, pentru străini. Al doilea îl organizez eu, desigur că pentru iubiții mei cetățeni ai Republicii Moldova, în special copilași. Voi veți judeca ce e mai important – președintele, care organizează summit pentru străini, sau eu, cel care organizează summit pentru ai săi. Eu invit mâine întreaga Moldovă la summitul meu și al vostru, al cetățenilor Republicii Moldova, de 1 iunie, în cinstea Zilei Copilului, la OrheiLand”, a subliniat Ilan Șor.

El a mai spus că își dorește ca toți să petreacă mâine o zi excepțională, alături de cei dragi.

„Ca de obicei, la OrheiLand totul este gratuit, totul este pentru oameni, pentru voi, dragii mei concetățeni. Veniți, iar ei să stea cu străinii în castelele lor și să nu ne atingă, pentru că noi vom continua să lucrăm pentru oameni”, a notat Ilan Șor.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...