[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important30 Mai 2023 15:30

Ion Sula: Summit-ul CPE este un exemplu de unitate și solidaritate din partea partenerilor externi, ce trebuie preluat pe interior

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, afirmă că Summit-ul Comunității Politice Europene (CPE) este un exemplu de unitate și solidaritate din partea partenerilor externi, ce trebuie preluat pe interior, informează TRIBUNA. 

„E un mesaj puternic pentru Republica Moldova și vedem că forțele din afara țării noastre au putut să se unească și să vină la Chișinău. Și evident că urmează unele acțiuni, ce vor aduce plusvaloarea Republicii Moldova.

E un exemplu foarte bun și trebuie implementat și pe interior. Avem acest confort că, cetățenii au votat în iulie 2021 pentru opțiunea proeuropeană. Pe de o parte – lucrurile stau bine, dar pe de altă parte – forțele putiniste își consolidează pozițiile. Felul de cum ne vom poziționa va influența mult viitorul Republicii Moldova”, a spus politicianul în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Ion Sula a subliniat că Republica Moldova are nevoie de consolidarea forțelor pro-europene, pentru a nu admite fortificarea partidelor putiniste.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...