[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegeri 202326 Mai 2023 12:50

China Brand Fair – expoziție unică la Budapesta! Apelul Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China către oamenii de afaceri din R. Moldova 

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China invită oamenii de afaceri autohtoni să participe la evenimentul de top al anului 2023: China Brand Fair, o expoziție de prestigiu va avea loc în perioada 8-10 iunie 2023, în orașul Budapesta, Ungaria.

La expoziție vor participa peste 350 de producători chinezi verificați, care vor prezenta cele mai inovative produse și care pot deveni parteneri de afaceri.

„China Brand Fair reprezintă un loc de întâlnire pentru afaceri de succes și inovație, unde veți putea descoperi cele mai recente tendințe și inovații în diverse domenii industriale. Expoziția va găzdui o gamă largă de mărci chinezești recunoscute la nivel global, oferindu-vă posibilitatea de a explora noi oportunități comerciale și de a stabili relații durabile cu producători de încredere”, spune Boris Foca, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China.

Doritorii de a participa la China Brand Fair sunt rugăți să completeze formularul.

Numărul de locuri este limitat, așa că vă recomandăm să vă asigurați locul în avans. În cazul în care doriți mai multe detalii sau aveți întrebări suplimentare, suntem la dispoziția dumneavoastră. Puteți contacta echipa noastră la numărul de telefon +373 676 18 888.

„Vă garantăm că China Brand Fair vă va oferi o experiență memorabilă și va deschide noi uși pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Acest eveniment este destinat celor care doresc să exploreze potențialul comerțului cu China și să stabilească parteneriate solide și de încredere. Suntem nerăbdători să vă întâlnim personal la China Brand Fair și să vă ghidăm în lumea fascinantă a mărcilor chinezești. Nu ratați această oportunitate extraordinară! ”, mai spun organizatorii.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...