[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Mai 2023 06:25

8 ani a fost membru PSRM, dar a decis să plece... Partidul „Renaștere”: Ni s-au alăturat noi lideri 

Partidul „Renaștere” a anunțat noi aderări, informează TRIBUNA.

Deputatul Alexandr Nesterovschi, fruntaș al formațiunii, ieri, a informat că „partidului s-au alăturat noi lideri”: președintele raionului Drochia, domnul Vasilean, foști membri ai Organizației PSRM Drochia, 5 primari din raionul Drochia, consilieri raionali și locali.

„Cu fiecare membru nou, partidul devine mai puternic și crește capacitatea noastră de a influența tabloul politic al țării.

Noi suntem deschiși pentru toți cei care au aceleași idealuri și-și doresc schimbări pozitive pentru țara noastră. Noi sincer îi salutăm pe toți cei care doresc să se alăture partidului și să-și aducă aportul în lupta pentru dreptate, dezvoltare și prosperarea poporului”, a spus deputatul.

La rândul său, Alexei Vasilean, președintele raionului Drochia, a declarat: „De 8 ani am fost membrul PSRM, astăzi, a venit timpul să plec din echipă și să mă alătur forței politice „Renașterea”. O nouă forța, creată la fel de colegii din PSRM. Trist, dar altă opțiune nu mi-a lăsat conducerea. Îi îndemn să nu recurgă la ceea ce au încercat să recurgă la data de 6 mai 2023, în detalii nu voi intra. Le urez succes colegilor, care au rămas în echipă. Lăsăm ușa deschisă. În viitorul apropiat ne așteaptă posibil o conlucrare comună.

Forța politică „Renașterea” are principii, hotărâre și devotament în lupta pentru dreptate și interesele poporului. Ne străduim să creăm un mediu economic și social favorabil pentru fiecare cetățean. Sper să fiu înțeles”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...